luni, 13 iulie 2009

Why don't you try something sweet?It's....sweet.

Ziua a doua fara idei.
Fiind in cautarea unui subiect pseudo-inteligent, si costatand cu stupoare ca e posibil sa-i cada tencuiala din camera ei, Nyappy s-a gandit sa faca o lista de lucruri care ar trebui sa cada de pe planeta.

  • Reclamele la pufuleti. Si acum nu sunt rautacioasa, pentru ca probabil nu inteleg umor fin al acelor reclame "foarte bine gandite". Mie chiar mi se pare ca sunt niste porcari. Oare cati isi mai amintesc reclama cu tipu' care e decapitat? Pe langa faptul ca ii lipsea umorul era si foarte incorecta anatomic vorbind. Sau in fine, exceptand asta, nu cred exista cineva care ar cere pufuleti dupa ce si-ar vedea corpul de care recent au fost despartiti cazand pe fereastra. Reclama cu cainele, n-a lasat "paff", sau ca sa fim in tema "spuff". La final ramane partea educativa si anume: Optimismul se hraneste cu malai, apa si sare.Parol!
  • Puya cu melodia lui. Okay am inteles, e nemultumit baiatul. Si eu sunt, eu scriu pe blog de chestia asta, el canta. Nu cred ca ii apare un pop-up cu linkul blogului meu de fiecare data cand porneste calculatorul asa ca nu vreau nici eu sa-i ascult melodia de fiecare data cand dau pe U. Oricum melodia lui ma seaca mai mult decat problemele Romaniei. Daca promit sa schimb ceva te opresti din cantat? Pentru totdeauna.
  • Cand oamenii isi urmaresc propriul blog. Excluzand varianta ca lumea vrea sa para celebru, ca deh, being famous is the new black, nu mi se pare ca mai are vreo utilitate. Vrei sa-ti vezi ultima postare? De ce? n-ai scris-o tot tu? Si daca n-ai scris-o tu, atunci cand intri sa verifici "Persoanele de care esti interesat" ai putea sa intri sa-ti vezi blogu',nu? Sau de asemenea, sa te pui singur in Blogrollul propriu mi se pare foarte util. Nu vi s-a intamplat niciodata sa va plimbati pe blogul propriu si sa vreti sa intrati din nou pe el? Unele persoane au adresa in Blogroll, pentru toate celelalte exista butonul de "Refresh".
  • Apa plata cu lamaie. Stiu suna foarte fashion sa te intrebe chelnarul "Ce doriti?" si tu sa-i raspunzi cu o voce muribunda de manechina anemica "O apa plata cu lamaie". Este ca si cand ai devenit Kate Moss dintr-o data. Dar ce e defapt apa plata cu lamaie? O limonada fara zahar. Da' cine ii zice chelnarului "Adu-mi o limonada, dar nu-i pune zahar."? Nimeni.
  • Entuziasmul cu care lumea spune ca pleaca in provincie. Nu pot zice ca am petrecut prea mult timp "la tara" dar dupa cum imi amintesc eu ca stateau lucrurile nu era nimic prea mirific pe acolo. E adevar ca era aer proaspat si puteai sta pe o paziste foarte verde sa te bronzezi. Dar hai sa vorbim serios, c era inafara de asta, dupa 1 saptamana de aer si iarba aveai sa te refugiezi in casa uitandu-te la televizor. O frumusete,asa-i? Lumea e insa foarte incantata cand pleaca la tara. Sa nu reiasa din asta ca numesc "la tara" orasele care nu sunt Bucuresti. Lumea se duce in zone gen, satul cutare, la 100(add 0s) km de orasul cutare, si vai cat de suberb este. Spuneti-mi si mie cum va distrati?
  • Limbajul de messenger. Ideea e ca accept prescurtarile de genu' "BRB" sau "DND" sau "GTG" pentru ca in scenarii cand pe tine te apuca burta, si pe persoana cu care vorbesti, limbarnita, este cam de domeniul fantasticului sa scri fraze lungi. Dar lumea prescurteaza cuvinte ca "tu" sau "ce faci"..de ce? Ca apoi cand trecuie sa scrie "si" tot adauga un "h", sau cand vor sa-si arate afectiunea tot adauga o mie de litere in plus la simplul "te pup". Urat, nu? Ce e trist e ca si eu il folosesc. Mai putin "te pup"-ul, nu-s asa de pupacioasa.

To be continued...

Pies: I don't want people to think that I'm that PMSed.

0 ...sau mai rau:

Trimiteți un comentariu