miercuri, 29 iulie 2009

Cosplei

Rezumatul:
Nyappy si-a incheiat colaborarea cu Ultimated Cosplay.
Si Ultimated Cosplay se pare ca si-au incheiat activitatea.
Intreaga poveste APROAPE ca o face pe Nyappy sa se simta prost.
Aproape.
Nyappy are acum o echipa noua.
Le roi est mort!Vive le roi!

Mai detaliat:
Dupa scandalul provocat de Tamara, mai exact cand a facut o sceneta pentru Nijikon si toata lumea i-a sarit in cap, Nyappy a simtit ca ceva nu merge bine. Dupa n batalii esuate in care am incercat sa conving lumea ca poate ar trebui sa lucram si noi un pic, Nyappy a renuntat. A iesit din grup si si-a facut propria echipa[cu ajutorul lu' Amu, bineinteles]
Long live, Dattebayo Factor![iei, iupi, iahu! Jubilez]

Avantajul:
E excelent sa fi intr-un grup de cosplayeni care chiar fac cosplay.[Punct]

Dezavantajul:
Lumea primeste telefoane de amenintare de la Ana care n-are ce face. She is like "Cosplay is not about winning a competition, cosplay is about having fun, but still we will kick your asses at Niji. Wait and see!" and we're like "Oh, yeah? You and what army?". In fine, mi s-a povestit atata de "surprizele" pe care o sa le avem la si pana la Nijikon incat incep sa vad o mica Andreea Marin tin toata lumea.
In fine, Ana, ai grija de tine, nu te enerva ca n-am vrea sa ucizi pe cineva cu papusa aia fara cap de la Otaku. Gambate, sau poate nu!

Alte detalii:
Inca se fac inscrieri in Dattebayo Factor. Imi tin promisiunea de a suna politia daca Ana continua cu amenintarile. Pedo Bear Rules!

0 ...sau mai rau:

Trimiteți un comentariu