sâmbătă, 18 iulie 2009

May contain traces of -nuts-

"Te-ai gandit vreodata ca partenerul tau de viata nu este exact ceea ce crezi tu ca e? ", "Pentru a-ti spulbera orice indoiala si pentru a sti sigur langa cine stai," si Nyappy va continua fraza.... trimite massul mai departe.[punct]
Aceste vorbe de corason, se pare ca nu-i apartin lu' Nyappy, ci unui test pe un site. "Este iubitul tau de fapt varul tau?". Nu stiu, tu ce zici? E atat de rau sa fie varul tau? Daca e frati-tu se iarta?
Nu, uite, hai ca termin cu rautatiile. Inteleg ca multora li se intample sa se indragosteasca fix de verii lor. E trist, dar asta-i viata. Dar cum evitam asta?
1. Daca iubitul tau le spune unchiului/matusii tale "tata/mama" e posibil sa fie ceva in neregula cu el. Nu spun neaparat sa te desparti de el, exista sanse ori sa fie adoptat, ori cacopii vostri sa aiba 11 degete la picioare.
2. Daca iti cunoaste parintii mai bine decat ii cunosti tu, nu spun e e 100% posibil sa-ti fie ruda, dar FTW?! Super-stalker!
3. Daca apare la inmormantarea strabunicii si printre lacrimi si sughituri mai spune si cat de grozava era cand era vie, iar tu nici nu-l invitase-si, cred ce e foarte probabil sa iti fie ruda sau sa aiba o mare pasiune pentru inmormantari.
4. Daca aveti acelasi nume de familie si el mai locuieste si cu tine in casa cam de...din totdeauna, sunt convinsa ca nu e bine sa te indragostesti de el fiindca e frati-tu.
5. In caz ca l-ai cunoscut la o nunta, inmormantare, botez, reuniune de familie, lichidare de conturi in stil mafiot la care a participat toata familia, gandeste-te ca e posibil sa fiti inruditi.
6. Daca iti place acelasi gen de pizza ca si iubitului tau, eu n-as baga mana-n foc ca sunteti rude. Daca ai un ghinion fabulos ai sanse mai ridicate sa nimeresti o ruda, dar nimic nu e garantat.
7. Daca iti zice ca are impresia ca te stie de o vesnicie, din nou nu dovedeste nimic. E posibil sa treaca doar printr-un moment pseudo-poetic, don't flip! Your kids won't be monsters! At least physically.
8.Daca parintii tai detin poze cu iubitul tau de cand era mic, incearca sa iei in considerare ca e posibil sa fiti rude.
Totusi e posibil sa ai parinti super-pedofili asa ca ia si asta in considerare.
9. Niciodata nu poti fi prea sigur, stai cu ochii in patru. Rudele uneori pot fi persoane fostre diferite(,inspaimantatoare chiar)
10. Daca va e bine si sunteti dispusi sa va mutati in...Alabama sau altundeva unde e legal, puteti ignora regulile de mai sus.

PS: Cineva m-a recomandat.
PS2: Unui tip care vreai sa-i fac un design pt un pachet de carti.
PS3: Mersi oricine ai fi tu, persoana care m-ai recomandat!
PSP: Ma simt mandra!
XBox: Stiu sa fac shake de banane!

0 ...sau mai rau:

Trimiteți un comentariu