vineri, 3 iulie 2009

Fara numar, umar si sold

Dupa numeroase zile (adica 3) in care am trait cu "frica" ca o sa vina penticostalii sa se razbune(na, ce sa fac, mi s-a zis citet, "Nu te baga cu penticostalii, sunt razbunarori"), m-am gandit sa trec la subiecte mai friendly. Un subiect la care toata lumea se pricepe, nu engleza, fotbal si femei.Muzica, dragilor. Muzica romaneasca, pen'ca am chef sa rad azi.
In muzica romaneasca, se poate lansa oricine. Daca ai fost filmat pana acum de o camera video care filma circulatia, esti suficient de vedeta ca sa te lansezi. Ce-ti trebuie? O melodie, pe care s-o remixezi de enspe ori si sa te comporti ca si cand pana si Papa te-ar cunoaste, cand adevarul este ca nu te-a auzit nimeni pana acum. Am uitat ceva? Voce, ureche muzicala? Who needs 'em..., duduile astea s-au lansat si fara pic de voce:
Sexy Braileanca-vocea care ar putea aparea pe fundalul fiecarei reclame la pui din Romania
Aceasta tanti, prin munca si perseverenta...ahem, am gresit banda. Reformulez, tanti asta practicanta de cea mai veche meserie din lume, care nu era nici macar patrioata, o practica in Spania, si detinatoare a unui record impresionant, a aparut la OTV, spunand ca detine informatii cruciale in gasirea Elodiei, pen'ca ea era tipa cu care s-a culcat Tolea, un alt personaj crucial in cazul Elodia, care de altfel nici nu stiu de ce era asa de celebru. Otv-ul a facut-o (Pseudo)Vedeta. Genu' de muzica pe care-l canta? Imi e total strain, o sa va dau cateva titluri si poate imi spuneti voi: "Pui de crevedia", "Fetita tunata". Factor de risc 75%.
Simona Sensual-talent si inteligenta...lipsa.
Marele ei debut a fost in Libertatea, ca fata de la vreme. Dupa cateva melodii, solo si alaturi de una din cele mai inalte...voci din manele, Copilu' Minune, mai nou sis DeVitto, aceasta sa-i zicem mini-vedeta, cu aspiratii mari, a ajuns sa aiba si o emisiune, cica, care dupa cum vedeti s-a bucurat de un mare succes, rezult fiind faptul ca nimeni n-o stie. Insa muzica nu este singurul punct "forte", Doamna Sensual, este de asemenea foarte inteligenta, posibil "creierul" muzicii romanesti.Isi mai aminteste careva intamplarea cu radical din 36...sau cum era?
Roxana Oancea(cunoscuta ca Roxy Manelista)- inventatoarea genului muzical House-orice
Lumea o cunoaste in principal pentru asa-zisa ei relatie-fulger cu Adrian Cristea, de la Dinamo. Stilul ei muzical este incomparabil, avand un efect laxativ oriunde si oricand. Noua achizitie a divei, consta intr-un baiat, cu acelasi grad de talent ca al ei, dar cu un nume care il poate face invidios pe orice manelar de pe glob, Marian Valorosu'.
Fernando Caransebes-orientarea sexuala nu e importanta
Un, daca ii putem spune domn, printre doamne. Fernando Caransebes. Marele adept al barbatilor "tampiti"(dupa cum spune si melodia care l-a facut celebru) si auto-proclamatul, idol al tuturor femeilor frumoase(din pacate, Nyappy are un inceput de complex de inferioritate asa ca nu se considera frumoasa, doamnelor, eu ma retrag din cursa, vi-l las voua). Acest om a facut istorie, aplauze va rog, avem un rege al manelelor porno, acum avem si un rege al manelelor gay.
Bogdane, asta pen'ca te cunosc!
XOXO
Nyappy(cea mai cocalara dintre pitzipoance)

0 ...sau mai rau:

Trimiteți un comentariu