vineri, 19 iunie 2009

Long romantic walks on the beach, the sunset and poking dead things with a stick

Cred...
Cred in extraterestri. Cred in spirite. Cred ca Fat-Frumos exista. De asemenea cred ca e gay sau cocalar daca isi spune "frumos". Cred in viata dupa moarte. Cred nu conteaza cum traiesti, ca la final ajungem toti la fel. Cred ca n-o sa apuc sa vad cum moare "Tanar si Nelinistit". Cred ca o sa scriu in testament, sa urmareasca cineva ultimul episod si sa mi-l povesteasca si mie cand ne vom intalni.
Cred. Cred in multe lucruri.
Dar totusi nu cred in iubire. Iubirea aia pe care o descria Eminescu. Iubirea aia...totala. Prea totala.
Genul de iubire pe care o intalnesti in povestioarele pe care le posteaza copilasii emo intre 10 si 14 ani pe myspace, blog si din cand in cand le trimit ca chain mail. Adica, romanceurile pot fi frumoase uneori. Cand sunt realiste.
Mi se pare imposibil ca unei tipe careia nu i-a placut de un tip care de altfel o iubea "din tot corasonu'", sa se indragosteasca brusc de el dupa ce tipul de care ii placea inaite o refuza. Nu, in realitate, genul asta de fata ar plange, ar face ca toti dracii, i-ar spune tipului care e indragostit de ea ca-i un dobitoc si sa o lase in pace, s-ar vopsi blond, ar slabi 10 kile si s-ar face majoreta. Si ar incerca sa-i atraga atentia tipului de care ii place. Va esua, ce-i drept, si va fi deprimata pentru un numar n de zile. Mai ales cand va vedea ca tipul care era indragostit de ea, nu ii mai este atat de devotat.
De asemenea, la 16 ani, nu te sacrifici pentru iubitul/iubita tau/ta. Cel mult incerci sa-l ajuti cat poti tu de mult. Fiindca, la 16 ani inca ai vise, nu? Vise mari. Plus ca, ce fel de problema poate aparea la varsta aia incat sa trebuiasca sa mori?
Un alt lucru care ma "dispera" pe mine este faptul ca in povesti, imediat dupa o despartire in care s-au schimbat replici foarte pasionale de genu' : "Fara tine as muri", "Vezi totusi sa nu mori aici ca tocmai a curatat mama covorul", mereu se intampla o nenorocire. O persoana cade de pe un pod. Sau e calcata de o masina. Si evident, moare. Coincidenta coincidentelor este acea persoana este cea care a si amenintat ca va muri. Cum poate fi interpretata chestia asta? Punct de vedere realist: si daca nu se desparteau tot se intampla nenorocirea; The other point of view: Nu trebuiau sa se desparta, toata chestia putea fi evitata. Totusi, parerea mea, o multime de persoane sufera din dragoste, o multime de persoane se despart in fiecare zi, o multime de persoane simt ca ar putea muri fara "jumatatea lor", nu se intampla niciun accident, nimeni nu moare pe bune, poti totusi sa zici ca "esti mort in interior" ceea ce te face un pic emo si o drama-queen dar esti viu, esti palpapil.
Urmatorul lucru pe lista mea este "afisarea iubirii astea". Daca va ganditi ca a scrie la status "Te iubesc puisor" sau a face un tricou pe care scrie "te iubesc" este o foarte buna metoda de a-ti arata afectiunea, pot zice ca incep sa-mi schimb parerea despre tine. Inteleg ca il/o iubesti dar sa sti ca nu simt nevoia sa stiu asta. Mai tragic este atunci cand nu il/o iubesti, dar totusi scri asta.
Adica e de asteptat ca o persoana care trimite massuri de genu' "Care vrea sa fie cu mine?" nu tine la cealalta persoana. Dar tot tine sa zica dupa "Vai! ce il/o iubeste pe Cutarescu print/printesa unicat".
Poate sunt eu ciudata. Fiindca nu am deja propria mea teorie despre iubire, la doar 15 ani, fiindca nu pot zice ca am suferit vreodata din dragoste, sau fiindca mi se pare aiurea sa zici "te iubesc" atunci cand nu simti nimic.
Acum intrebarea este, ce parere aveti? E ceva in neregula cu Nyappy sau aveti si voi aceasi parere ca Nyappy?
Pentru cei care inca asteapta o minune, trimiteti toate massurile, postati chain mailurile si trimiteti massuri de genu' "ce parere ai despre mine?1.2.3.4.", poate o sa va surada norocu' si cineva chiar o sa va raspunda spund altceva decat "esti un/o tampit/a", "fuck off", get a life"

0 ...sau mai rau:

Trimiteți un comentariu