sâmbătă, 8 august 2009

Welcome to my happy world, now get your shit and leave!

Amu, corectez.
Scriu despre altceva. Sunt de acord cu ce ai zis. Dar, in fine, i just can't write 'bout innocence.

Deci, my rant. "Mary-sue" magazines.
Definitie: Niste reviste Barbie un pic mai evoluate, care te fac sa crez ca te invata cum sa fi kwell sau pe trend. In general doar cu asta se ocupa. Asta si ocupatul spatiului.
Exemple: Orice revista cu o coperta frumos colorata cu un manechin adolescentin si titluri care se termina in "Girl".
Ce contin revistele astea:
Rubrica legata de haine: In fiecare luna, sunt alte haine. Si in fiecare luna aceste haine sunt must-have-uri. Ce nu pricep este: cum va reusi aceasta social-butterfly care citeste lunar revista sa-si cumpere toate hainele? Si hainele de "firma" adesea prezentate in revistele astea, de unde o sa le cumpere tanara speranta?
Rubrica legata de cosmetice: De obicei sunt scurte, ca mesajele subliminale. Si toate prezinta cele 5 parfumuri "hot"[da, chiar, cum poate un parfum sa fie hot? ce naiba e? ciorba?-Wanted-Adjective noi] care au aparut si pe care trebuie sa le detii daca vrei sa iesi din casa cu demnitate.
Rubrica de "hai s-o intrebam pe doamna, psihiatru": O rubrica, care merge pe principiul Copy+Paste. Adica inteleg ca in fiecare luna cate o cititoare fidela ramane insarcinata, dar daca e atat de fidela de ce simte nevoia sa trimita si ea scrisori prin care sa intrebe daca sa le spuna parintilor sau nu. N-ar fi mai usor sa se inspire din numarul trecut?
De asemenea, aici se pun cele mai ciudate intrebari. Inteleg ca nu noi am fost primele maimute care au inceput sa mearga in 2 picioare, dar aveti si voi decenta, oamenilor! Normal ca nu poti ramane insarcinata de la un sarut. Si daca te-a inselat cu cea mai buna prietena, mama, fratele tau si cainele, chiar am impresia ca nu poti avea in continuare incredere in el.
Rubrica "cu nenorociri: Stiu, e trist. Ajunsesem intr-o perisoada sa cumpar revistele doar pentru rubrica asta. Initial ai crede ca aici vin victimele violurilor sa-si povesteasca viata, dar nu-i asa. Daca tipul da care-ti place are sau avea iubita sau daca se intampla sa fie gay, asta da motiv sa impartasesti frustrarile cu lumea intreaga. Si niciodata nu strica sa mai infloresti un pic, nu?
Horoscop: Mereu m-am intrebat cu pot stelele sa spuna atatea lucruri despre mine si ,totusi, sa greseasca 4 luni la rand. Da, ati auzit bine, 4 luni la rand stelele mi-au zis ca imi voi gasi jumatatea, sufletul pereche, whatever. Dupa ce aceste 4 luni au trecut, eu am ramas tot o jumatate si/sau un suflet desperecheat.
Rubrica mondena: Cea mai plictisitoare parte dintr-o revista. In fiecare luna, revistele te obliga sa venerezi cate o persoana noua, despre care iti dau cele mai inutile informatii posibile. Doar asa sa sti pe cine venerezi.

Continuarea, numarul viitor.
Sau dupa statuie.

0 ...sau mai rau:

Trimiteți un comentariu