luni, 12 octombrie 2009

Smantana si prazul Internetului

Meniul zilei:
O duduie din Elena Cuza [numai acolo se intampla lucrurile misto, mai intai fetele cu foarfece apoi asta] care traieste cu impresia ca e o Justitiara In-Devenire [ce urat din partea ta]
1."Ti se face greata cand vezi atatia tantalai, care vor sa para si ei ceva nu prin invatatura ci prin prostie, adica "popularitate". " Chiar nu-mi plac persoanele care vorbesc pentru mine. Poate nu mi se face greata. Ce ne facem atunci? Si de cant popularitatea e aceasi cu prostia? Deci, presupunand ca esti un tocilar care nu ia note mai mici de 8, si intri in echipa de baschet/volley/canoe a scoli si devi cunoscut, iti faci mai multi prieteni, toate cele, devi "popular", dar tu esti acelasi tocilar, alea carui "quilty pleasures" sunt sa joace sah si sa rezolve probleme la matematica. Te face cumva popularitatea mai "prost"? S-a inchis raiul pentru tine acum ca esti "mai popular"?
"cand o sa auziti ce cred altii despre voi" Hate to burst you bubble, dar doar tu scri pe blogul ala. Nu incerca sa ne minti in fata. Mai ai cativa ani pana poti candida la presedentie.
2. Ma incalzeste faptul ca ne asigura ca nu e homofoba [nu], in conditiile in care incepe sa explice ca "paratul" nu este defapt gay, si nici bisexual, ci o pitipoanca masculina.
Homosexualitatea reprezinta FEMINITATE CU CAPS-LOCK, din cate ne spune ea. Uite eu nu cred, uite de exemplu Freddie Mercury [din cate stiam n-a declarat nimic dar a aparut in "The Gay 100" asa ca...]. Ii inspira cuiva feminitate?
Ca raspuns la sfatul ei de la sfarsit as vrea si eu sa-i dau un sfat. Ce sfat ar trebui sa urmeze Alin(a)? In toata postarea nu ai facut decat sa ne prezinti parerile tale personale despre orientarea sexuala a colegului tau. Si tot nu inteleg de ce il urasti asa mult? Pentru ca e gay wannabe? Daca era emoid te incalzea cu ceva?
3. Urmatoarea postare o consider cantitate neglijabila. Poza e mai mare decat scrisu' [si mai corecta de altfel]. Trecem mai departe.
4. "Hmm... ruj rosu! Stiati ca doar persoanele care nu au incredere in fortele proprii folosesc o astfel de nuanta?" Esti o sexista! Si eu folosesc ruj rosu. Si nu sunt singura, si Christina Aguilera poarta ruj rosu. De asemenea si Kelly Osbourne. Despre ele se spunem? Sunt cumva frustrate si nu stim noi?

All in all: Nothing ventured, nothing gained. Urmatoarele 2 postari nu fac decat sa "se ia" de cititori. Tot ce am invat e ca sunt o frustrata care se da cu parfum ieftin in timp ce se uita la Gossip Girl.
Ca sa o lamuresc pe Lady L., chiar nu ma simt mai inferioara fata de ea. Nu stiu daca exista inca omul care sa se creada inferior ei. Si cine a zis sa ne intrecem in cinism? Daca vrei sa-ti etalezi atat de mult atuurile, bravo tie! You got a cookie!
Sfatul zilei: Renunta la blogging! Get a life! Gaseste-ti fond de ten nuanta potrivita!

XOXO
Nyappy

0 ...sau mai rau:

Trimiteți un comentariu