marți, 20 octombrie 2009

2 zile gen

Da, asa e, 2 zile pana vineri[ calculate in cel mai realist mod posibil].
Ce e vineri?
Inceputul weekendului meu de 3 zile si, neoficial, Nijikon.
Ce e interesant la chestia asta?
In mare parte nimic, probabil faptul ca inca nu m-a apucat paranoia, si de asemenea, faptul ca la editia asta de Niji nu voi cumpara nimic. MERDE!
Si cum ma afecteaza pe mine astea "2 zile"?
Ma seaca toate massurile si statusurile de genu': 2 zile, mai sunt 2 zile, au ramas 2 zile, 2 zile pana la niji. Adica, inteleg, numeri zilele, nimic ciudat. Si eu numar zilele pana la ziua mea, dar nu ma vezi avand la status "300 and so on zile pana la 16 ani". Asa ca va rog, aveti mila de bietele persoane carora le place sa citeasca statusuri.
I'm in denial . Toata lumea daca vrea sa intre in grup, sau daca are sa declare ceva o anunta pe Andra. Andra tot spune ca nu vrea sa fie sefa grupului. Dar se comporta ca o sefa, macar pana la punctul cand "Omg, Haru, Dattebayo Factor is burning. Do something!". Imi place sa cred ca inca sunt puterea in statul asta, dar pana la urma....ce claun de rodeo sunt in grupul asta? Care-i rolul meu pana la urma?
Allu e foarte increzatoare in noi. De asemenea, stie cand sa se opreasca si rar exagereaza. Not. Pe scurt, she's the Self-doubt faerie. De 2 saptamani, ne repeta ca o sa ne facem de ras, si ea o sa fie aia care sa-si bata joc de noi ZGOMOTOS cu Caps-Lock, dar ca de asemenea ea e umarul pe care putem plange. Sh-yeah right! Sa luam ca exemplu, Ultimated Cosplay, reprezentatia de la OtakuFest a fost weak, very weak. Dar participa la Niji, si da, respect lucrul asta. Deci, ce putem pati? Nu castigam niciun premiu. Chiar nu vad unde e problema. So, Allu, stop acting like a bitch! si daca pierdem nu te afecteaza cu nimic pe tine.
Nu-mi convine faptul ca cica va vota si publicul. Chestia asta poate fi controlata foarte usor. Iti aduci totate cunostiintele special pentru a te vota. Nu mi se pare corect. Plus ca, cine stie cat mai dureaza si asta?

Una peste alta:
-Nu mai vreau massuri, va rog.
-Prazul va fi in ziua 2 a.k.a. Duminica.
-Da, voi fi imbracata ca un tip, defapt 2.
-I demand ofrande in guma de mestecat.

Motive pro:
-Activitati, workshopuri, standuri, cosplay.
-Praz.
-Sa vezi organiz---Seireitei cum castiga.

Motive contra:
-Narutards
-Entrance fee
-Grown-ups trying to act KAWAII.
-Japan&Co. fans care nu stiu sa zica decat "kawaii", "otaku", "sushi" si "nyappy"

XOXO
Nyappy

0 ...sau mai rau:

Trimiteți un comentariu