joi, 24 septembrie 2009

Half ninja, half samurai

I've been cursed.

Nu, nu e o idee care mi-a venit in timp ce-mi beam cafeaua de dimineata.
I've really been cursed. Belive or not!

*It's a bird, no, it's a plane, no it's a FLASHBACK*
Intr-o zi, Nyappy se plimba alaturi de entuziasmul ei debordant, pe "minunatele" stradute ale cartierului ei, de care se atasase. Cerul era senin, pasarile cantau, oamenii faceau ceea ce fac ei de obicei. Ce sa zic, bomboana de pe coliva, de-a dreptu'!
Nyappy, mergea in continuare gandindu-se fericita la viitor, care presupunea sa nu faca nimic toata ziua si la sfarsit sa se vaite cat de obosita e. Deodata, eroina noastra [not], trece pe langa o cetateanca seniora. Nimic neobisnuit pana aici. Dar atunci, aceasta "tovarasa" incepe sa spuna o incantatie/reteta de supa la plic, cu o ura evidenta. *moment liric*
All in all, i was like "Wtf?! Lord of the rings?" for the next 2 minutes. Than i was too busy not giving a damn, to actually give a damn.

1 day later
Nyappy, se afla intr-un autobuz. She was enjoying the bus ride when... persoana din fata ei, care se facea sa citeasca o mini-Biblie/ Biblia pentru incepatori/ Pocket-sized Bible/ Bible Light/ 10 ways to be closer to Jesus [whatever], incepe sa se uite ciudat la Nyappy.
Prima reactie a lu' Nyappy, a fost "wha--? am ceva pe fata? inafara de nas, si pesemne 2 ochi?or, is it the shirt? griul nu este "in" sezonul asta, nu-i asa?". "The Holy man" insa nu zice nimic, spre surpinderea fetei [ma saturasem sa zic Nyappy, e plina lumea de noi de la o vreme, suntem ca martorii lui Iehova]. Cateva momente mai tarziu, tipul pune Biblia deoparte, isi face cruce [la TNB cred, ca nu era nicio biserica in zona] si apoi, iese din autobuz... "descoperind cu stupoare ca isi uitase matura zburatoare acasa."
Expresia mea, PRICELESS, no Master Card could ever buy that. Chiar ma asteptam sa sara Ashton Kutcher dintre scaune si sa-mi zica "You've been Punk'd!!!!"

But, What's the truth? Has Nyappy been cursed? Has she become the Anti-Christ? Should she stop blogging and start vlogging? Will Naruto ever come to an end?
The misteries remain.
Until next time, toodles!
And remember, Jesus is watching the apples!

Si inca ceva...
@ muncitorii de la M9 sau cum te-oi chema tu: Da, azi am purtat haine, si ieri tot haine am purtat, si acum 2 zile tot haine. You have an eye for detail. Chiar 2.
Se pare ca o sa traiesc cu ideea ca cizmele ma fac urata dar sper sa te obisnuiesti si tu cu ideea ca remarca aia nu te face mai destept.

0 ...sau mai rau:

Trimiteți un comentariu