marți, 6 ianuarie 2009

OGLINDA CONCAVA A GANDURILOR(It's dare)

Offtopic:Fluturico,Beth, tu acum te iei de faptul ca am dat la fizica sau ce?:))

Anul:2900.Locatia:Moscova, Rusia.Ora:10:25. Stare:Desert...
Era adevarat. De la invazia extraterestrilor de pe {insert name here} lume fusese in acea stare. Toate orasele erau acum vaste deserturi nepopulate. Chiar daca oamenii erau acum capabili sa alerge de doua ori mai repede si sa vada si noaptea cu aceasi acuratete ca si ziua, acestia trebuiau sa isi foloseasca puterile pentru extraterestri.
{insert name here}-enii(extraterestrii) erau fiinte aproape omenesti, dar care isi puteau schimba forma,astfel nimeni nu stia cum arata acestia in realitate.Capacitatea lor mentala, insa, era cu mult inserioara oamenilor.Dar daca asta e adevarat, cum se face ca invadasera pamantul? Raspunsul era foarte usor.Era vorba de o arma numita si Oglinda Concava a Gandurilor, o arma legendara care controla gandurile.Astfel dorinta pamantenilor de a se opune a fost oprita.
Legenda spune ca un erou se va ridica.Multi batrani au incercat sa-l descrie dar toti au dat gres.Nimeni pana acum nu stie cum va reusi erou nostru sa invinga extraterestrii.
Adevarul, totusi, este un pic altfel...
Anul:2900.Locatia:Un sat cu patru case pe langa Copsa Mica, Romania. Ora:11:05. Stare:Era devastat dinainte de venirea extraterestrilor in 2010 asa ca extraterestrii nu au facut nimic...(deci era un sat liber)
Baiatul porcarului(pies:Porcarul era "porcar" fiindca era singurul care avea un porc) se trezi.Acest baiat nu excela la aproape nimic, inteligenta lui nu avea nimic special-defapt era inferioara si extraterestriilor, iar frumusetea, nici nu vreau sa pomensc de asta-in ziua cand a fost adoptat, intregul orfelinat a respirat usurat.
Una peste alta, baiatul,{insert a girl name here}(pies: he had stupid parents), era un baiat lenes, sarac...cu duhul, si probabil, cu niciun gram de noroc.Varsnicii satului ii spuneau adesea:"Ba, baiete, tu o sa infaptuiesti fapte mari, o sa te faci de ras la scara mare!tu...ori o sa salvezi lumea ori o sa o distrugi!"
Totusi, am omis un aspect, care cred ca era singura sa calitate, baiatul acesta, era lipsit de ganduri, deci nu putea fi controlat...
Intamplarea face ca in acea zi, treceau extraterestrii prin sat, sa faca un control...ca nu cumva satul sa fie prea evoluat..ce au vazut acolo ,insa, le-a cauzat o stare de greata combinata cu mila.Satul era in paragina...Oamenii ii imporau sa ii ia cu ei ca sa scape din sat.Pana si porcul porcarului incerca sa se strecoare printre scandurile gardului.Induiosati de animal,extraterestrii il iau cu ei.Porcarul vazand ce se intampla cazu la pamant plangand...AND THE WAR BEGINS....
In orice caz, stiti cum e in filme "Everything is okay in the end, if it's not okay than it's not the end"-astfel, porcarul invinge extraterestrii si devine cunducatorul "noii lumi"(<--"Noua lume" wtf?ce e asta?Death note?). Anyway,la doua zile de cand era el la conducere, oamenii au regresat atat de mult incat lumea se autodistruge.THE END.

mai mult de 150 cuv,baby!^^
After thoughts:Stiu ca eroul trebuia sa aiba 1000 calitati si 0 defecte(yeah right), sa invinga raul(pey face asta...intr-un fel), sa salveze lumea care sa devina un loc mai bun, fara crime, pacate,etc.(*innocent voice* pey...salveaza lumea si ea se...autodistruge), sa se casatoreasca cu tipa pe care a iubit-o de mic care de altfel e o super hottie(yeah yeah...la final baiatul porcarului se casatoreste cu ...*DUM DUM DUM* baiatul cosciugarului..o_O), sa traiasca fericit pana la adanci batraneti sau eventual sa fie nemuritor(tehe...mai traieste 2 zile dupa ce salveaza lumea..ce ironie).All in all, hope you enjoyed my messed up SF!

0 ...sau mai rau:

Trimiteți un comentariu