miercuri, 13 ianuarie 2010

Bine ati venit in Trebuci!

798.
Sunt mandra posesoare a 798.
De mailuri.
Dintre care 70% sunt de la Kudika. Stai, reformulez.
Kudika.
Pentru eterna feminitate care zace adanc in noi si pentru ca doar rozul ne face sa "Feel Sexy" , asa cum ne sfatuieste acest site sora cu Cancan.ro sa facem.
Banuiesc ca nu toata lumea e asa fidela acestui site ca mine. Care, din nefericire, ii citeste cam o data pe saptamana. Mai exact atunci cand descopera ca se innunda in mesaje stupide care ma invata sa fac sarmale, sa-mi fac unghile si ce rochie de la Versace ar trebui sa-mi cumpar atunci cand regina ma invita, pe mine si pe iubitul me, manechinul de lenjerie, la un ceai si prajiturele.
Ratacind printre retete de slabit si haine de firma, am dat peste ceva interesant. Finally.
Ioana , autoarea, sustine ca e un ghid de flirtat victorian.
Dat fiind faptul ca prima pagina este o aberatie plictisitoare care nu ne imbogateste cultura cu informatii prea triviale, o voi rezuma la cat mai putine cuvinte.
Prima pagina zice asa:
"Pitzipoanca devine un cult. Bunica-ta sigur nu e mandra de tine, pentru ca pe vremea ei [cam acum 150 de ani], se zicea ca vei arde in iad daca flirtezi"
Si acum prima pagina tace.
A doua pagina, insa, e o salvatoare de vieti. Nu doar pentru mine, ci pentru toate amatoarele de zambete asemeni "geișelor" si a purtatoarelor de evantai.

Manualul[sau manuscrisul, diferenta e doar de niste secole] de utilizare al evantaiului
1. Desi ai crede ca evantaiul e folosit pentru a-ti face "vant", gen, nu e. Miscarea ta extrem de gratioasa poate fi interpretata gresit daca depaseste 10 m/s.
2. Dar, nici prea incet nu e bine. In caz ca urmatorul punct nu este "nu tine evantaiul nemiscat", asta e singura solutie, pentru ca viitorii tai pretendenti de la curtea regala sa nu creada ca te plictisesc, sau ca esti logodita.
3. Se inchide evantaiul > Se tine peste piept > Se priveste peste evantai [Ce? evantaiul sau barbatul?] > Tipul isi va da seama ca il iubesti. Pesemne si el te iubeste daca a fost atent la evantaiul tau. Felicitari, ai un barbat vigilent!
4. Inchide evantaiul astfel incat sa formeze un unghi de 90 de grade si plaseaza-l peste buze. Iti va masca dintii stricati foarte specifici acelor timpuri si iti va gasi si un iubit. W-I-N!
5. Inchiderea evantaliului la o viteza care depaseste 70 m/s se traduce ca "Hahahaha, nu, prostule!"
6. Inchiderea evantaiului la viteza legala si tamponarea acestuia de palma inculpatei se traduce ca "M-am distrat, pe bune. Nu ma mai suna"
7. Si pe atunci existau ninati [ninja-pirati] care ascultau convorbirile altora. Simpla miscare a evantaiului dintr-o palma in alta tinea locului unui: "E o CONSPIRÁŢIE, conspiraţii, s.f. Uneltire secretă şi ilegală îndreptată împotriva (conducătorilor) statului sau a ordinii publice; complot; conjuraţie. [Var.: (înv.) conspiraţiúne s.f.] – Din fr. conspiration, lat. conspiratio, -onis. , dragule!"
8. Inchiderea si deschiderea unui evantai, asemenea unui copil cu AdHd, se traduce ca "Hahahaha, nu, oare cat de rau o fi la manastire?"

Concluzia, existau 62,5% sanse sa ramai singura pe vremea aia daca nu stiai sa manuiesti evantaiul. Articolul asta e: Imma bite chu

Si daca faceti parte din "femeile inger" sau macar femile vi, carora le-a placut articolul, va invit sa si comentati. La ele, nu la mine.

Bonus:



Also, vreau sa-i multumesc cuiva foarte special mie [a se sublinia "foarte"]. Reactia ta nu m-a surprins deloc. Si mi se pare perfect normal sa-ti schimbi parerile la diferenta de 5 minute [if you suffer from a bipolar disorder, that is]. Dar banuiesc ca si tu te asteptai la asta asa ca n-o sa te "raneasca", nu?

0 ...sau mai rau:

Trimiteți un comentariu