marți, 3 martie 2009

Sheep go to heaven, goats go to hell

Urasc.
O, da, ati vazut bine, Nyappy mai si uraste. Nu uraste prea des, dar da, uraste.
Ce uraste Nyappy?
Telefonul.Nu, nu e o fita fiindca telefonul meu nu poate sa faca poze mai bine decat un aparat de fotografiat, sau fiindca n-are memorie prea mare.E un telefon pentru numele lui Dumnezeu. Telefon=> se foloseste ca sa suni si sa primesti apeluri. De-a lungul istoriei telefoane au fost perfectionate astfel incat acum le poti folosi si ca sa dai mesaje, sa intri pe net, sa fotografiezi sau sa asculti muzica(pies: eu m-as fi multumit si cu un telefon de pe care sa se poata suna, primi si trimite si primi mesaje). In fine, banuiesc ca atunci cand au fost inventate toata lumea si-ar fi dorit unul (sau banuiesc ca aveau alte probleme pe langa telefonu mobil, nu cred ca le pasa de asta), iar acum daca nu ai telefon care sa faca poze perfect astfel incat sa nu-si dea lumea (mda, sigur) seama ca pozele tale de pitipoanca sau cocalar(nu fac discriminari) sau emoid la doar 10 ani, sunt facute cu telefonul(exceptie: metoda baia, metoda oglinda si soba de teracota).
Revenind la problema mea...in fiecare luna imi propun un lucru "Saptamana asta n-o sa mai consum atat de mult" si in fiecare luna factura vine tot mai mult, pff! it sucks! i know, 2 hours is not enough for me(100 min+bonusuri...tehe)...wth?!Eh, it's hopeless, Nyappy likes talking on the phone...maybe too much.
De asemenea, cred ca saptamana trecuta am primit mai multe apeluri si sms-uri decat primeam de obicei intr-o luna.Catre cei care nu m-au putut contacta: dupa prima zi de apelare in exces Nyappy si-a pus telefonul pe silent, adica daca primea vreun mesaj, telefonul statea cumintel, nu scotea niciun sunet, nicio luminita, nimic; daca primea un apel, telefonul incepea sa clipoceasca precum luminita de la capatul tunelului.Astfel Nyappy se trezea in fiecare dimineata si isi viziona cele cam 10 apeluri si 4 mesaje primite(cam asta era media).
Cartierul in care locuieste.Oricat de optimist/a ai fi, nu ai cum sa-l vezi ca pe un cartier frumos. De-a lungul anilor in care am locuit aici am invatat urmatoarele lucruri:
1.Daca porti un tricou negru si conversi/vansi/tenisi obisnuiti/balerini fara fundita/floricica/paiete/margele/inimioare aurii, ai mari sanse sa se strige dupa tine "Emo", "Emo kid-ule", "Emoid", etc.
2.Orice anotimp ar fi, si oricat de inalt ar fi blocul pe care se afla muncitorii(tipii care repara acoperisuri sau ce naiba or face pe bloc), tot se nimereste unu sa strige de departe "HEY PAAAPUUSAAAAAAA"
3.Mergi pe strada ascultand metal/alternative/punk-rock tare la casti, pregateste-te sa fi studiat/a de toate babele pe langa care treci.
4.Sa presupunem ca mergi la scoala. Ei bine in fiecare luna se trezeste cate unu sa faca pe desteptu' cu faze gen "Nu esti cam mica pentru o geanta atat de mare?" sau "Wow, ce geanta mare ai!" (um...tipule, am 7 ore azi la scoala, trebuie sa-mi aduc 7 caiete+7 carti--in medie-- si...um...mica?! ftw?!)
5.Fa-ti o ruta cat mai cocalar-free.
6.Dopurile de urechi sunt un must have, ele fac parte din coletia vara-toamna-iarna-primavara si trebuie sa le aveti in permanenta la voi.Motivul? este cam imposibil sa treaca o zi, maxim 2(au fost si cazuri fericite), in care sa nu auzi, de la vecini, de afara, de la restaurantul din colt unde e nunta in fiecare sambata(mai putin iarna) sau din autobuz, manele.Ce mi se pare tragic este ca toate par a avea acelasi ritm, aceleasi versuri(acestea fiind: de iubire, de lauda, pentru a le face in ciuda dusmanilor, de agonie ca sunt inconjurati de dusmani, sau de corason-fiindca na, e greu sa fi "talentat, sucar, valoros, idolul femeilor, bos, etc. si sa fi inconjurat de dusmani care incearca tot posibiliul sa te copieze, sa fie lafel de talentati, sucari, valorosi, etc ca tine")
OFFTOPIC: Ce-ar fi un cocalar fara talent? Dar marea intrebare e CE E ACEST TALENT? pe bune, ziceti-mi si mie asa sa nu mor proasta. Daca doriti sa ma ajutati sa elucidez acest mister, da-ti un comm si putem vorbi pe aceasta tema filozofica. O alta mare intrebare ar fi: Ce a fost primul? Cocalarul sau talentul? sau: Cocalarul face talentul sau talentul cocalarul?
ONTOPIC:
7. Sa presupunem ca esti printre blocuri cu masina, sau ajungi la o curba pe o straduta ingusta.Cum procedezi?Franezi.Eh, se vede ca nu esti unu din "smecherii" din cartierul meu care in situatii ca cea prezentata mai sus ACCELEREAZA.
8.Nu pomeni de elemente din alte culturi.Aici nu se accepta alte religii sau alte culturi.Insa daca si tu te inchini la Gutza, join the club.
9.Exista o varietate de bad boys cu varste cuprinse intre 7 si 50 de ani.Astefel si sentimentele care te cuprind oscileaza intre amuzament si scarba sau mila. Astfel atunci cand vezi copilasi care abia au invatat sa-si lege sireturile dar se cred "gangsta"(aparent, acesti copii nu stiu sa scrie si sa citeasca inca dar sunt un fel de "Scarface" in miniatura)te apuca o senzatie de amuzament, dar deja cand vezi persoane peste 40 care se dau "gangsta" incepe sa ti se faca mila sau greata(depinde de conjunctura) si incepi sa speri sa nu ajungi vreodata ca ei.
Holy cow! No...no wait, not cow, Holy pig! Asta a fost tot. si da, lista de 10 lucruri care nu-mi plac la cartierul meu are doar 9 puncte si Nu, nu locuiesc in Ferentari, Rahova, Pantelimon,etc.

0 ...sau mai rau:

Trimiteți un comentariu