vineri, 27 noiembrie 2009

"Hug a serial killer" Day!

Datorita sarbatorilor de iarna, care se apropie cu repeziciune, m-am gandit sa scriu despre ceva in tema. "De ce Spiritul Craciunului ne face psihopati?" gen. A se intelege ca nu-mi place Craciunul, spiritul sarbatorilor de pe plaiurile mioritice, etc.

[Part one]
Pregatirile trebuie neaparat sa inceapa cu o luna inainte. Nu trece repede jumatatea lui noiembrie ca deja apar decoratiunile de Craciun. Cati gnomi pictati, astfel incat sa arate ca un batranel cu o alcolemie de peste 0,8 g la mie si cu un simt estetic nu foarte dezvoltat [in ceea ce priveste vestimentatia], poate cumpara o familie? Te-ai astepta ca dupa ce ai cumparat unul sa nu mai investesti in alte clone. Ei bine, te astepti gresit, chestiile astea chiar se vand. De asemenea, cine nu cumpara de la inceputul lui decembrie rezerve de mancare pentru Craciun? Nu stiu de voi, dar chiar consider o problema existentiala sa te trezesti in Ajunul Craciunului fara a avea apa cat sa uzi padurea Baneasa.
Cadourile ,recunosc, imi place sa primesc. Iar cum Craciunul nu este despre a primi ci si a darui, voi spune ca imi place sa si daruiesc, dar in limita fondurilor available. In cazul cadourilor, imi place sa cred ca sunt "shopping assistent"-ul lui Santa [ Satan, pentru dizlexici].
Turn-ons:
-iti poti alege ce cadou vrei
-in caz ca e un articol vestimentar sigur iti vine pentru ca l-ai probat
-poti alege culoarea
-"Mami, te rog te rog te rog!" functioneaza since 1994

Turn-offs:
-nu mai e surpriza
-in caz ca nu esti dispus(a) sa-ti etalezi lucrurile primite acum o saptamana sub brad, ei bine, "sub brad" va fi gol.[punct]
-esti un idiot daca nu te-ai prins de punctul anterior.[punct]
-Cris sigur va crede ca e ceva legat de ea pt ca am terminat ultimele 2 propozitii in ".[punct]". Sincer, nu e.
-Momentele de: "Mami, vreau si eu "insert ceea ce probezi tu la momentul de fata" !" zise fetita cu tricou cu Hannah Montana care tocmai trece pe langa tine. Si raspunsul maica-si, care de multe ori e "Dar tu nu esti atat de grasa/scunda/n-ai picioarele atat de mari/ n-ai parul atat de ciufulit/ nu-ti trebuie pentru ca esti din start frumoasa" ceea ce te face sa te simti ca Britney Spears cand era spana.


*updates: coming soon*
Pinky promise!
Paste Fericit!

0 ...sau mai rau:

Trimiteți un comentariu